OM OSS

 

Hei og velkommen til vår helt nye nettbutikk.

Takk for at du tar deg turen innom her, vi håper du finner det du er på jakt etter.

Knivsenter.no er en norsk nettbutikk med et assortert utvalg av kniver og kjøkkenutstyr. 

Knivsenter er en nettbutikk som leverer kniver og produkter fra den Japanske leverandøren KAI. Vi har valgt å fokusere på et sortiment av høykvalitetsvarer fordi vi mener at matglede starter med godt matlagingsutstyr. Jo dyktigere du blir i matlaging har du grunn til å stille litt krav til verktøyet du jobber med. Sjansene for at du kan lage de lekreste matretter øker når utstyret er på topp!

Vårt firma ble stiftet i Bergen i 2006 og er lenge blitt driftet fra Bergen helt til i 2016 da det ble besluttet å skifte eiere og flytte bedriften til Akershus. I dag har vi flotte lokaler i landlige omgivelser i Gjerdrum kommune og lager i samme kommune.

Hos oss handler det om å hjelpe deg som forbruker å finne de produktene som kan gjøre matlagingen til en stor glede,  enten du driver med dette som fagperson eller kun har matlaging som en lidenskap eller interesse.

Hos oss skal det være enkelt, oversiktlig og lett å handle på nett . Vi vil at du som kunde skal sitte igjen med en følelse av et godt kjøp, og et ønske om å komme tilbake ved en senere anledning.

Vi yter derfor vårt ytterste for at du som kunde skal sitte igjen med en god kjøpsopplevelse – Velkommen til oss.

OM KNIVSENTER.NO AS

KUNDESERVICE